Filtruoti pagal

Eteriniai aliejai

Aktyvūs filtrai

Mairūnų eterinis aliejus

Kaina 8,00 EUR

Mairūnų eterinis aliejus gaminamas iš žydinčių viršūnių garų distiliavimo būdu. Aromatas pikantiškas, skvarbus ir šiek tiek primena pipirus.Šildomasis poveikis kūnui ir sielai yra išskirtinė mairūno savybė. Mairūno aliejus tinka astmai, bronchitui ir peršalimui gydyti. Garų inhaliacijos išvalo krūtinę ir labai greitai palengvina kvėpavimą. Jeigu vargina...

Mandarinų eterinis aliejus

Kaina 3,00 EUR

Mandarinų eterinis aliejus išgaunamas iš žievės šaltojo spaudimo būdu. Spalva vyrauja nuo oranžinei - gelonos iki tamsiai oranžinės. Kvapas švelnus, gaivus. Pagrindinė mandarinų aliejaus naudojimo sritis, tai virškinimo sutrikimai. Naudojamas gaminant masažinius aliejus ( 2 proc. ) ir masažuojama pilvo sritis, sužadinti skrandžio, kepenų veiklą, nuraminti...

Miros eterinis aliejus

Kaina 8,00 EUR

Mira yra sakai, gaunami iš miramedžio augančio Egipte. Skysti sakai sunkiasi iš natūraliai įtrūkusio arba įpjauto kamieno ir sukietėja pavirsdami netaisyklingos formos rusvai rausvais gabalėliais. Miros eterinis aliejus ekstrahuojamas iš sakų garų distiliavimo būdu. Eterinio aliejaus spalva gali būti nuo blyškios iki tamsios gintaro spalvos. Senosiose...

Morkų sėklų eterinis aliejus

Kaina 5,00 EUR

Morkų aliejus naudojamas sausos, brandžios, nudegusios odos priežiūros priemonių gamyboje. Jis turi regeneracinių, tonizuojančių, toksinus ir skysčius iš organizmo šalinančių savybių. Todėl puikiai tiks į anticeliulitinius mišiniusNaudojamas odos priežiūros priemonėse, kurios skatina natūralų ir sveiką odos įdegį, nes išskiria melaniną.

Nerolio eterinis aliejus

Kaina 25,00 EUR

Šis aliejus išgautas iš žiedų garų distiliavimo būdu. Aliejus tirštas, tamsiai rudos spalvos, kvapas saldžiarūgštis. Tai antidepresantas, antiseptikas, afrodiziakas, švelniai skausmą malšinanti priemonė. Nerolis padeda įveikti nerimą. Nerolis ypač veiksminga odos priežiūros priemonė, turi ypatingų savybių, stimuliuojančių naujų ląstelių augimą, atjaunina...

Pačiulių eterinis aliejus

Kaina 3,00 EUR

Pačiulių eterinis aliejus išgaunamas iš lapų garų distiliavimo būdu. Aliejus tirštas, tamsiai rudas, neretai turi švelniai žalią atspalvį. Kvapas aštrus, aitrus, ilgai išliekantis. Nuo neatmenamų laikų vartojamas kinų, japonų ir malajų medicinoje kaip stimuliuojanti, tonizuojanti, antiseptinė, karštį mažinanti priemonė, tinka gydyti įgėlus gyvatei,...

Palmarožų (imbierinių...

Kaina 3,00 EUR

Palmarožų eterinis aliejus turi ryškų gėlių aromatą, primenantį rožę. Naudojimas Naudojamas kosmetikos priemonių gamybai ir kaip aromaterapinė priemonė buityje. Konsistencija: skystaNata: vidurinė Kvapo stiprumas: vidutinis Tinka mišiniuose su: Ylang Ylang, Bergamote, Kedru, Pelargonija, Santalu. Ingredients Cymbopogon martinii var motia Kilmės šalis:...

Pelargonijų eterinis aliejus

Kaina 9,00 EUR

Pelargonijų eterinis aliejus išgaunamas iš lapų ir žiedų garų distiliavimo būdu. Žaliai gelsvos spalvos, kvapas panašus į rožių. Pelargonijų aliejus veikia kaip antiseptikas ir antidepresantas. Jis turi vertingų kraujavimą stabdančių, sutraukiančių savybių, naudingas gydant žaizdas,paspartina gijimą. Reguliuoja odos riebalų gaminimąsi, tinka sausai,...

Petitgreinų (aitriųjų...

Kaina 4,00 EUR

Petitgreinų (aitriųjų citrinmedžių) eterinis aliejus kvepia aitriųjų apelsinų žiedais. Šis nuostabus kvapas turi gėlių, citrusų ir žolelių atspalvį. Naudojimas Naudojamas kosmetikos priemonių gamybai ir kaip aromaterapinė priemonė buityje.Konsistencija: skystaNata: viršutinėKvapo stiprumas: stiprusTinka mišiniuose su: Bergamote, Kedru, Kvapniuoju...

Pipirmėčių eterinis aliejus

Kaina 3,00 EUR

Šis vėsinantis ir gaivinantis eterinis aliejus aromaterapijoje naudojamas kaip stimuliuojantis ir praskaidrinantis mintis, didinti žmogaus koncentraciją, o kosmetikoje - vėsinti odą, mažinti paraudimus, nuraminti sudirgimus, niežėjimą. Naudojimas Naudojamas kosmetikos priemonių gamybai ir kaip aromaterapinė priemonė buityje. Konsistencija: skysta Nata:...

Ramunėlių eterinis aliejus

Kaina 12,00 EUR

Ramunėlių eterinis aliejus išgaunamas iš žiedų garų distiliavimo būdu. Šis aliejus yra puiki medžiaga nuo uždegimų, malšina skausmą, ramina. Ramunėlės yra puiki dezinfekavimo priemonė. Ramunėlių eterinis aliejus naudojamas įvairioms odos problemoms gydyti, ypač kaip oda labai jautri, sausa ir paraudusi. Tinka dėti į priemones skirtas egzemai, dilgėlinei,...