Ramunėlių eterinis aliejus

Ramunėlių eterinis aliejus išgaunamas iš žiedų garų distiliavimo būdu. Šis aliejus yra puiki medžiaga nuo uždegimų, malšina skausmą, ramina. Ramunėlės yra puiki dezinfekavimo priemonė. Ramunėlių eterinis aliejus naudojamas įvairioms odos problemoms gydyti, ypač kaip oda labai jautri, sausa ir paraudusi. Tinka dėti į priemones skirtas egzemai, dilgėlinei, sausai, besilupančiai niežtinčiai odai, raudonoms dėmėms gydyti. 

Tūris
12,00 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 7-20 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

Tinka gydomosioms vonioms daryti. Raumenų skausmus ir sąnarių uždegimą malšina masažas su ramunėlių aliejumi. Tai veiksminga priemonė gydant patempimus, sausgyslių uždegimą ir patinusius skausmingus sąnarius ( šaltas kompresas su ramunėlių aliejumi). Ramunėlių aliejus vienas iš švelniausių, tinka vaikams. Dygstant dantims atsiradusį dirglumą galima numalšinti mažylio skruostus pamasažavus praskiestu ( 1 proc.) ramunėlių aliejumi. Ausų skausmą mažina, ausies srities masažas, arba karštas ramunėlių aliejaus kompresas. Ramunėlių ir levandų aliejus padeda sureguliuoti ilgalaikį miego sutrikimą.

Naudojimas

Naudojamas kosmetikos priemonių gamybai ir kaip aromaterapinė priemonė buityje.

Konsistencija: skysta

Nata: vidurinė

Kvapo stiprumas: stiprus

Tinka mišiniuose su: Bergamočių, Kvapiųjų šalavijų, Levandų, Pelargonijų, Jazminų, Nerolio, Pačiulės, Arbatmedžio, Rožės, Ylang-ylang

Ingredients

Chamomile Roman Essential Oil ( Anthemis nobilis L )
Kilmės šalis: Anglija
9 Prekės