Pagrindinis

Populiariausios prekės

Agurkų sėklų aliejus

Kaina 7,00 EUR

Kaip ir patys agurkai nerafinuotas šalto spaudimo agurkų sėklų aliejus pasižymi drėkinančiu ir vėsinančiu poveikiu. Jis ypač tinka brandžiai odai , nes neutralizuoja laisvuosius radikalus, saugo nuo raukšlių susidarymo ir padeda atitolinti odos senėjimą. Išgavimo būdas: Šalto spaudimo, nerafinuotas Kilmės šalis: Kanada

Andiroba aliejus, 100 %...

Kaina 10,00 EUR

Išgavimo būdas: Šalto spaudimo, nerafinuotas Kilmės šalis: Brazilija Žymės: brandi oda, jautri oda, paakių oda, riebi oda, sausa oda, senėjimą stabdantis ANDIROBA šalto spaudimo, nerafinuotas išgaunamas iš tropinio Amerikos miško augalo, vadinamo andiroba (Carapa guianensis). Šis aliejus yra naudojamas kosmetikoje ir medicinoje, taip pat yra populiarus...

Apelsinų (tamsus,...

Kaina 6,00 EUR

Šis aliejus išgautas šaltuoju spaudimo būdu is vaisiaus žievės. Aliejus yra sodraus auksinio geltonumo ir kvepia apelsino žievele.Šis aliejus puikus antiseptikas, puikiai veikia antispazmiškai, skatina virškinimą, švelniai ramina. Apelsino aliejus normalizuoja žarnyno peristaltiką, padeda esant vidurių užkietėjimui, kelis lašelius įlašinti į masažinį...

Batana aliejus ekologiškas,...

Kaina 6,00 EUR

100 % ekologiškas Batana (Elaeis Oleifera) aliejus dėl savo drėkinamųjų savybių yra puikus kūno ir plaukų drėkiklis, padedantis drėkinti sausus plaukus ir galvos odą bei pagerinti bendrą plaukų sveikatą ir išvaizdą. Batana aliejus atgaivina pažeistus folikulus, padeda išvengti plaukų slinkimo ir yra įrodytas kaip vienas veiksmingiausių aliejų plaukų...

Bergamočių eterinis aliejus

Kaina 5,00 EUR

Tai šalto spaudimo būdu gautas eterinis aliejus, iš kurio pašalintas bergaptenas - medžiaga, sukelianti odos fotosensibilizaciją(padidėjęs odos jautrumas saulės spinduliams, kuris pasireiškia pigmentinėmis dėmėmis kontakto su eteriniu aliejumi vietoje); todėl šį aliejų galima saugiai naudoti ant odos net ir saulėtą dieną. Bergamočių aliejus turi...

Bosvelijų ( Frankincense )...

Kaina 7,00 EUR

Bosvelijų eterinis aliejus gaunamas iš mažo medelio. Kaip pažeidžiama žievė, lašeliais iš medžio ima sunktis sakai, o iš jų garū distiliavimo būdu ekstrahuojamas eterinis aliejus. Bosvelijų aliejus turi antiseptinių, sulaikančių kraujavimą, raminančių, tonizuojančių, atsikosėjimą lengvinančių savybių. Bosvelijos plačiai naudojamo kvepalų, kosmetikos ir...