Pačiulių eterinis aliejus

Pačiulių eterinis aliejus išgaunamas iš lapų garų distiliavimo būdu. Aliejus tirštas, tamsiai rudas, neretai turi švelniai žalią atspalvį. Kvapas aštrus, aitrus, ilgai išliekantis. Nuo neatmenamų laikų vartojamas kinų, japonų ir malajų medicinoje kaip stimuliuojanti, tonizuojanti, antiseptinė, karštį mažinanti priemonė, tinka gydyti įgėlus gyvatei, nuodingiesiems vabzdžiams. Pačiulių aliejus saugo nuo grybelių sukeliamų ligų, bei turi ląsteles atkuriančių savybių. Tinka aknei, sutrūkinėjusia odai, tam tikrų tipų egzemai, grybelinėms infekcijoms, alergijai ir pleiskanojimui gydyti. Turi skysčių susilaikymą mažinančių savybių, tinka nutukimui, celiulitui gydyti. Aliejus padeda gydyti visas depresijos formas, nerimą ir su stresu susijusias būsenas. Dedamas į vabzdžius atbaidančius preparatus.

Tūris
3,00 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 7-20 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

Naudojimas

Naudojamas kosmetikos priemonių gamybai ir kaip aromaterapinė priemonė buityje.

Konsistencija: tiršta

Nata: žemutinė (bazinė) 

Kvapo stiprumas: vidutinis

Tinka mišiniuose su: Santalu, Bergamote, Kedru, Rože, Apelsinu, Mira

Ingredients

Patchouli Essential Oil (Dark) ( Pogostemon Cablin )
Kilmės šalis: Indonezija
8 Prekės