Kanangų - Ylang Ylang ( kvapiųjų ) eterinis aliejus

Šis kvapiųjų kanangų eterinis aliejus išgautas iš geltonžiedžių kanagų, garų distiliavimo proceso pradžioje. Yra aukščiausios rūšies, gelsvos spalvos, saldaus, ryškaus kvapo. Kanagų aliejaus vienas iš aliejų mažinančių kraujospūdį, turi gebėjimą sulėtinti per dažną kvėpavimą ir širdies plakimą. Kanangų aliejus reguliuoja odos riebalų išsiskyrimą ir todėl tinka tiek sausai, tiek riebiai odai. Šis aliejus jau Viktorijos laikais buvo vertinamas, kaip tonizuojanti galvos odą priemonė. Jį dėdavo į visas plaukų priežiūros priemones. Kanangų aliejus pasižymi raminamomis ir atpalaiduojančiomis savybėmis, šalina liūdesį, sukelia lytinį potraukį. Šis aliejus plačiai naudojamas kosmetikos priemonių ir kepalų gamyboje.

Tūris
9,00 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 20-40 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

Naudojimas

Naudojamas kosmetikos priemonių gamybai ir kaip aromaterapinė priemonė buityje.

Konsistencija: skysta

Nata: žemutinė ( bazinė )

Kvapo stiptumas: vidutinis

Tinka mišiniuose su: Bergamote, Citrina, Greipfruti, Levanda, Neroliu, Santalu.

Ingredients

Ylang Ylang Essential Oil (#1) ( Cananga Odorata )
Kilmės šalis: Madagaskaras
10 Prekės