Natūralus Vitaminas E (Tocotrienols - 25%), išgautas iš palmių vaisių aliejaus

Natūralus, augalinės kilmės Vitaminas E (išgautas iš palmių vaisių aliejaus) tai natūralus konservantas, kuris plačiai naudojamas veido ir kūno kremų, lūpų blizgesių, prausiklių, šampūnų, aliejų mišinių gamyboje.

Vitaminas E turi odos elastingumą palaikančių, atstatančių, priešraukšlinių savybių, puikus antioksidantas, apsaugo odos ląsteles nuo laisvųjų radikalų žalingo poveikio, kuris pagreitina senėjimo procesą. Jis taip pat vertinamas dėl gebėjimo sulaikyti drėgmę. Gilesniuose odos sluoksniuose jis skatina fermentų veiklą ir tuo pačiu medžiagų apykaitą. Puikiai tinka nudegimams gydyti, suminkštinti, nuraminti sudirgusią odą.

Natūralus vitaminas E yra gelsvos spalvos ir klampios konsistencijos.

Tūris
9,00 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 20-40 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

Naudojamas kosmetikos priemonių gamyboje.

Ingredients: Natūralus Vitaminas E (Tocotrienols - 25%)

4 Prekės