Šaltalankių aliejus nerafinuotas

Šaltalankių aliejaus kosmetinės savybės: puikus antioksidantas, turintis išskirtinį karotinoidų ir vit. E kiekį. Gerina ir skatina odos gijimą, ramina sudirgusią, išbertą, dėl išsiplėtusių kapiliarų linkusią rausti odą, karotenai patamsina odą, suteikdami jai natūralaus bronzinio įdegio atspalvį, puikus odos minkštintojas, ją išlygina, sušvelnina ir suteikia jai elastingumo. Šaltalankių aliejaus gerai tinka: pavargusiai, praradusiai skaistumą ir švytėjimą, subrendusiai, praradusiai stangrumą ir elastingumą, odai, nuo dermatitų, žaizdų, sutrūkinėjimų, po nudegimų, po spindulinio gydymo ir chemoterapijos, jautriai burnos gleivinei.

Tūris
5,50 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 20-40 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

Šaltalankių aliejus turi apie 80 % riebiųjų rūgščių (oleino, linoleno, palmitino, stearino rūgštys), vitamino E (tokoferolis), provitamino A ir karotinoidų. Tai riebalinis, oranžiniai raudonos spalvos skystis, charakteringo kvapo ir skonio.

Šaltalankių vaisių aliejus greitina epitelizaciją, padeda regeneruoti audiniams pažeistos odos ir gleivinės vietose, tai yra greitina žaizdų gijimą, pasižymi priešuždegiminiu, skausmą mažinančiu, antioksidaciniu poveikiu. Jis vartojamas nudegimams, praguloms, spinduliniams odos pažeidimams, ginekologijoje - gimdos kaklelio erozijoms, kolpitui, endocervicitui gydyti.

Į vidų skiriamas skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opaligėms gydyti. Taip pat gali būti naudojamas inhaliacijoms sergant viršutinių kvėpavimo takų infekcijomis. Su šaltalankių aliejumi gaminamos žvakutės, kuriomis gydomos tiesiosios žarnos ligos: opinis kolitas, hemorojus, proktitas.

NAUDOJIMAS: šaltalankio aliejus dažo odą, todėl ant odos jį naudokite sumaišę su kitais aliejais arba kremuose nuo 1% iki 10%. Be abejonės, šaltalankių aliejų galima tepti ir gryną, tik teks ilgiau palaukti, kol įsigers geltonieji jo pigmentai.

INGREDIENTS: Hippophae rhamnoides (CO2 Extraction) Linolenic Acid 0 - 4 % Linoleic Acid 1 - 3 % Oleic Acid 21 -3 2 %

30334
7 Prekės