Ryžių sėlenų aliejus nerafinuotas

Ryžių sėlėnų aliejus spaudžiamas iš laukinių rudųjų ryžių luobelių. Šis aliejus stiprus antioksidantas, ištirta, kad jis stipresnis antioksidantas nei vitaminas E. Aliejuje yra fitosterolių, karotinoidų, mineralinių medžiagų. Ryžių sėlenų aliejus naudojamas brandžios, jautrios odos, pažeistos, kūdikių odelės. Šis aliejus skatina mikrocirkuliaciją, todėl tinka maišeliams po akimis mažinti. Tai natūralus UV filtras, apsaugo nuo žalingo saulės poveikio. Puikiai minkština, išlygina plauko sieneles, padeda išlaikyti drėgmę, atkurti sausų ir pažeistų plaukų struktūrą, suteikia jiems prarastą žvilgesį bei lankstumą, įtrintas į galvos odą skatina plaukų augimą, apsaugo nuo jų slinkimo, maitina odą, glotnina ir švelnina plaukus, padaro juos lengvai išsišukuojančius.

Tūris
4,00 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 14-20 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

NAUDOJIMAS: Šis aliejus nepaprastai sunkiai skaidomas, negendantis. Jeigu laikomas tinkamose sąlygose (vėsiai ir atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių), jis galioja metus laiko. Atidarius buteliuką, rekomenduojama laikyti šaldytuve.

INGREDIENTS: 100 % Ricebran ( Oryza savita ) oil. Palmitic Acid: 12 – 18% Oleic Acid: 40 – 50% Linoleic Acid: 29 – 42%

KILMĖS ŠALIS: JAV

30225
9 Prekės