Nakvišų aliejus nerafinuotas, ekologiškas

Nerafinuotas, šalto spaudimo nakvišų aliejus vertinamas kaip gama linoleno rūgšties, omega 3 ir omega 6 riebalų rūgščių šaltinis, kurios puikiai maitina, ramina odą. Ramina uždegimus, gali būti naudojamaspleiskanotos odos priežiūrai. Nerafinuotas nakvišų aliejus naudojamas probleminės odos priežiūroje. Jei jus kankina rožė, egzema, psoriazė, spuogai, išbandykite šį aliejų.

Tūris
5,00 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 20-40 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

Šis aliejus, šaltojo spaudimo būdu, išgaunamas iš Nakvišų sėklų.

Rūgštys esančios šio aliejaus sudėtyje, maitina odą ir padeda išlaikyti drėgmę.

Aktyvina kraujo cirkuliaciją, poros tampa pralaidžios, tai atstato pavargusią odą.

Tinka paakių priežiūrai.

Naudojamas plaukų ir nagų priežiūrai.

NAUDOJIMAS: Nakvišų aliejus gali būti naudojamas muilo gamyboje. Naudojamas masažui, gali būti maišomas su kitais aliejais. Nerafinuotas nakvišų aliejus maitina odą ir plaukus, sumažinti egzemos požymius ir kovoja su senėjimo procesu.

Probleminės odos priežiūrai rekomenduojama naudoti du kartus per dieną. Jei neturite rimtų odos problemų ir naudosite, kaip odą puoselėjančią priemonę, rekomenduojame nakčiai, įmasažuoti į drėgną švariai nuplautą odą.

INGREDIENTS: Evening Primrose Oil (Unrefined) (Oenothera biennis) Stearic Acid: 1 – 2 Oleic Acid: 5 – 10 Linoleic Acid: 70 – 75 Palmitic Acid: 5 – 10 Gamma-Linolenic Acid: 9 – 11

KILMĖS ŠALIS: Kanada

30332
7 Prekės