Juodagrūdžių aliejus nerafinuotas, ekologiškas

Nerafinuotas, šalto spaudimo juodųjų sėklučių (arba juodgrūdės) aliejus naudojamas kosmetikoje ir liaudies medicinoje. Juodgrūdės aliejus puikiai tinka probleminės odos priežiūrai. Saugo nuo infekcijų. Šis aliejus efektyvus gydant psoriazę, egzemą, dermatitą, akne, spuogus. Turi priešraukšlinių, drėkinamųjų savybių. Liaudies medicinoje naudojama kaip priemonė malšinanti raumenų, sąnarių, galvos skausmus. Juodgrūde gydomi pūliniai, votys, gyvatės įkandimai, uždegimai. 

Tūris
5,00 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 7-20 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

Moksliniais tyrimais nustatyta, kad juodgrūdžių sėklose esančios polinesočiosios riebiosios rūgštys stiprina imunitetą, slopina alergines reakcijas, teigiamai veikia įvairius medžiagų apykaitos procesus, valo toksinus, varo iš organizmo skysčius, mažina cholesterolio kiekį, skatina gleivių išsiskyrimą ir išsivalymą. Apsaugo nuo aplinkos žalingo poveikio. Juodgrūdės aliejus skatina plaukų augimą, stabdo jų slinkimą, stiprina nuo šaknų iki galiukų, suteikdamas švelnumo, padeda atsikratyti galvos odos pleiskanojimo.

Juodagrūdžių aliejus plaukų priežiūrai

Rekomenduojama kartą per savaitę ištepti plaukus Juodagrūdžių (Nigella sativa) aliejumi, palaikyti 20min. ir išplauti šampūnu. Stiprina plaukų šaknis, puoselėja plaukus.

Išsišakojusiems plaukų galiukamas arba ypatingai sausiem plaukam rekomenduojama tepti galiukus po kiekvieno plovimo.

Skatina plaukų augimą, stiprina juos, suteikdamas švelnumo, stabdo jų slinkimą, padeda atsikratyti galvos odos pleiskanojimo;

Veido kaukėms. Sumaišyti lygiomis dalimis bazinį (saldžiųjų migdolų ar kt.) ir juodgrūdės aliejų. Mišiniu ištepti veidą, palaikyti 1val. ir nuplauti šiltu vandeniu.

Kasdienei odos priežiūrai sumaišyti 1 dalį juodgrūdės aliejaus su 10 dalių bazinio aliejaus (jojobos, taukmedžio ir pan.) Tinka visiems odos tipams.

Juodagrūdžių aliejus tinka į mišinius palaikyti sveikos odos balansui. Naikina raukšles.

Švelniai sukamaisiais judesiais įmasažuoti kelis lašus juodgrūdės aliejaus į veido ir kaklo odą. Rekomenduojama procedūrą atlikti vakare.

Atgaivina, drėkina odą po saulės vonių. Po soliarumo ar saulės vonių galite naudoti skiestą su Makadamijos riešutų, Kviečių gemalų ar kt. aliejais. Viena dalis juodgrūdžių aliejaus ir 10 dalių pasirinkto aliejaus. Stipriai nudegusiai odai galite naudoti vieną, neskiestą.

Juodagrūdžių mišinys su medetkų aleijumi nepamainoma priemonė nudegimams, žaizdoms gydyti.

Malšina sanarių skausmus. Masažas su šiuo aliejumi padeda pavargusioms kojoms.

Tinka probleminės odos priežiūrai. Saugo nuo infekcijų.

Efektyvus gydant psoriazę, egzemą, dermatitą ir kt. odos negalavimus

Juodagrūdžių aliejus acne, spuoguotos odos gydymui:

Garo vonelės su puse šaukštelio juodojo kumino aliejaus padeda sumažinti spuogus.

Spuogotos odos priežiūrai juodagrūdžių aliejus gali būti maišomas su natūraliu, ekologišku actu: Lygiomis dalimis sumaišome ekologišką natūralų actą ir juodagrūdžių aliejų. Paliekama keliom dienom. Tada perkošiama. Tada šis subrandintas juodagrūdės ir acto mišinys dar kartą lygiomis dalimis sumaišomas su juodagrūdžių aliejumi. Pakaitinama kelias minutes. Supilama į indelį. Tepama probleminės odos vietos, kaip akne. Gerai dezinfekuoja, gydo, nuramina spuoguotą odą. Neleidžia susidaryti naujiem spuogam.

Juodagrūdžių aliejus egzemos ir psoriazės gydymui:

1. Prieš tepant aliejų švariai nuplaukite pažeistas vietas. Ištepkite aliejumi.

2. Lengvais sukamaisiais judesiais įmasažuokite aliejų į psoriazės ar egzemos pažeistas vietas. Masažuokite kol aliejus pilnai susigers. Palikite aliejų mažiausiai 3 valandom. Geriausiai aliejų naudoti prieš miegą ir palaikyti per naktį.

3. Nuplaukite aliejų švelniu prausikliu ar muilu. Jokiu būdu nenaudokite jokių šveitiklių. Aliejų naudokite kiekvieną dieną.

NAUDOJIMAS: Aliejus naudojamas odos priežiūrai (grynas arba mišiniuose su kitais aliejai) kaip veido kaukė, veido ir kūno odą puoselėjanti ir gydanti priemonė, masažinis aliejus. Plaukų priežiūrai: ištepti plaukus (palaikyti kaip kaukę) prieš plovimą, plaukų galiukus po plovimo.

INGREDIENTS: Nigella savita (100 % Pure cold pressed black seed ) Myristic Acid: 1 – 4% Stearic Acid: 1 - 4% Palmitic Acid: 13 – 17% Oleic Acid: 16 – 21% Linoleic Acid: 50 – 58% Linolenic Acid: 0 - 3%

KILMĖS ŠALIS: Egiptas

30243
7 Prekės