Jojoba (simondsijų) aliejus nerafinuotas, ekologiškas

Tai vienas unikaliausių augalinių aliejų, kuriame gausu vitaminų, antioksidantų, mineralų. Puikiai susigeria į odą, drėkina, maitina, atstato odos ir plaukų riebalų pusiausvyrą, didina odos elastingumą ir lėtina jos senėjimą, stabdo plaukų slinkimą. Turi antibakterinių savybių, tinka aknei, psoriazei, egzemai, pleiskanojimui gydyti.

Tūris
5,00 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Gavimas 1-2 savaičių laikotarpyje

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

NAUDOJIMAS: Tinka aliejų mišiniams ruošti. Ruošiant aliejų mišinius, patariama įdėti apie 10 % simondsijų aliejaus (suteikia ne tik papildomų savybių, bet ir pailgina galiojimo laiką). Kaip bazinis aliejus eteriniams aliejams tirpdinti. Naudojamas makiažui nuvalyti. Tinka, bet kokiam odos tipui, veido ir kūno masažui.

INGREDIENTS: Jojoba Golden Carrier Oil ( Simmondsia chinensis ) Palmitic Acid: <4 % Oleic Acid: 5 – 25 % Linoleic Acid: <5 % Eicosanic Acid: 40 – 80 % Erucic Acid: 10 – 25 %

KILMĖS ŠALIS: JAV

30246
5 Prekės