Dygminų aliejus nerafinuotas, ekologiškas

Tai labai geras masažinis aliejus, turintis išskirtinį šildantį ir nuskausminantį poveikį. Dygminų aliejus labai tinka šaltoms galūnėms, skausmingiems sąnariams masažuoti ir taip pat kaip bazinis aliejus visam kūno masažui.

Tūris
3,50 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 7-20 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

Dygminų aliejus yra vienas iš daugiausia turinčių omega- 6 riebiųjų rūgščių. Jis stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą, o jame esantis vitaminas K, suteikia šiam aliejui kuperozę gydančių savybių. Be to, jame gausu antioksidantų, kurie savo ruožtu lėtina odos senėjimą.

Dygminų aliejus tinka: į raudonį, kuperozę linkusios odos priežiūrai, suvytusios, bei paakių odos priežiūrai, atstato odą bei palaiko jos elastingumą, atstato odos drėgmės pusiausvyrą, pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, lengvos konsistencijos, gerai susigeria į odą, sausų ir itin sausų plaukų priežiūrai, esant plaukų slinkimui.

Naudojamas grynas arba mišiniuose su kitais augaliniais ir eteriniais aliejais.

Tai labai geras masažinis aliejus, turintis išskirtinį šildantį ir nuskausminantį poveikį. Labai tinka šaltoms galūnėms, skausmingiems sąnariams masažuoti ir taip pat kaip bazinis aliejus visam kūno masažui.

NAUDOJIMAS: Naudojamas grynas arba mišiniuose su kitais augaliniais ir eteriniais aliejais.

INGREDIENTS: 100 % natūralus, ekologiškas šalto spaudimo Dygminų aliejus (Carthamus tinctorius) Certified Organic. Quality Assurance International-National Organic Program Certificate of Compliance. Certificate# C0048285-NOPHPC-6 Palmitic acid: 3 - 8 % Linoleic Acid: 12 – 18 % Stearic Acid: 1 - 4 % Oleic acid: 70 – 80 %

KILMĖS ŠALIS: JAV

03327
7 Prekės