Agurkų sėklų aliejus (nerafinuotas)

Kaip ir patys agurkai nerafinuotas šalto spaudimo agurkų sėklų aliejus pasižymi drėkinančiu ir vėsinančiu poveikiu. Jis ypač tinka brandžiai odai , nes neutralizuoja laisvuosius radikalus, saugo nuo raukšlių susidarymo ir padeda atitolinti odos senėjimą.
Agurkų sėklų aliejus tinka visų būklių odai, o ypač – linkusiai spuoguotis ir praradusiai tonusą bei nusėtai pigmentinėmis dėmėmis. Intensyviai drėkina, lygina raukšles. Atkuria saulės pažeistas odos ląsteles; naikina strazdanas ir pigmentines dėmes. Mažina spuogus ir inkštirus. Ramina psoriazės ir egzemos kamuojamą odą ir malšina niežulį. Tinka strijų prevencijai. Drėkina plaukus, lygina jų struktūrą ir ramina sausą galvos odą.

Tūris
5,00 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 7-20 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

NAUDOJIMAS: Aliejus naudojamas odos priežiūrai (grynas arba mišiniuose su kitais aliejais) kaip veido kaukė, veido ir kūno odą puoselėjanti ir atstatanti priemonė, masažinis aliejus.

INGREDIENTS: Agurkų sėklų aliejus nerafinuotas (Cucumis Sativus)

KILMĖS ŠALIS: Kanada

00635
10 Prekės