Glicerinas (natūralus, augalinis)

Glicerinas dažniausiai išgaunamas iš palmių arba kokosų ekstrakcijos metodu, vadinamu - Hidrolizė. Šis glicerinas genetiškai nemodifikuotas, košerinis, be alergenų. Glicerinas yra skaidrus, bespalvis, bekvapis, tirštas, tąsus skystis. Tirpsta vandenyje ir spirite. Dėl savo savybės išlaikyti ir pritraukti drėgmę, vertinamas ir naudojamas kosmetikos, dantų pastos, šampūnų, muilų gamyboje, farmacijoje. Puikiai drėkina, minkština, ramina odą.

Tūris
3,00 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 20-40 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

Naudojimas

Glicerinas naudojamas kosmetikos, dantų pastos, šampūnų, muilų gamyboje, farmacijoje.

Ingredients

Glycerin Vegetable 99,5 %
7 Prekės