Degmedžių (Amyrių) laukinių eterinis aliejus

Amyrių eterinis aliejus yra distiliuojamas garais iš Amyrio medžio ir šakelių arba dar vadinamo Degmedžio. Jamaikoje ir Haityje šias šakeles naudoja kaip deglus, nes medienoje labai daug eterinio aliejaus. Jis taip pat vadinamas Rytų Indijos Santalu. Amyris yra antiseptikas, emoliantas, turi minkštinančių, paburkimus mažinančių, raumenis atpalaiduojančių, raminančių savybių. Naudingas nuraminti ir minkštinti sausą, sudirgusią odą. Naudojamas į masažo aliejus arba vonias. Gali atpalaiduoti skaudamus ir pavargusius raumenis. Garinamas jis gali nuraminti protą ir yra dažnai naudojama meditaciniuose mišiniuose. Naudojamas kaip kvepalų fiksatorius..

Tūris
5,00 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 7-20 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

Naudojimas

Voniai (kartu su emoliantu), inhaliatoriui, garinėje lempoje, masažui, oro gaivikliams, inhaliavimui garais. Naudojimas praskiestas - 50:50 (viena dalis eterinis aliejus: viena dalis aliejaus nešiklis). Keliais lašais (2-4) išmasažuokite drėgną kūną nuo kulkšnių iki riešų. Galima tiesiog įkvėpti. Ramina ir maitina į širdies čakrą.


Konsistencija: vidutinė

Nata: vidurinė

Kvapo stiprumas: vidutinis

Tinka mišiniuose su: Levanda, Citrinžole, Kedru, Jazminu, Rože, YlangYlang, Imbieru

Ingredients

Amyris Balsamifera
Kilmės šalis: Haiti
0721
9 Prekės