Šlamučių (Helichrysum) eterinis aliejus

Šlamučio eterinis aliejus tradiciškai naudojamas regeneruojanti, raminanti, nuotaiką gerinanti priemonė.Galima naudoti esant strijoms, įvairios kilmės randams.

Šlamučio eterinis aliejus padeda esant išsiplėtusioms venoms, kapiliarams.. Kosmetikos produktuose šlamučio aliejus naudojamas kaip vienas pagrindinių prieš senėjimą veikiančių eterinių aliejų.

Šlamučiai nuo seno laikomi jaunystės simboliu. Manoma, kad jų eterinis aliejus turi išskirtinių odą jauninančių ypatybių, aktyvina kolageno gamybą ir odos mikrocirkuliaciją. Aromaterapijos specialistai rekomenduoja šlamučių aliejų naudoti peršalus, taip pat jautrios odos priežiūrai, masažams, vonioms.

Tūris
8,00 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 7-20 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

Naudojimas: Naudojamas kosmetikos priemonių gamybai ir kaip aromaterapinė priemonė buityje.

Ingredients: Helychrysum Gymocephalum

Kilmės šalis: Madagaskaras

7 Prekės