Nerolio eterinis aliejus

Šis aliejus išgautas iš žiedų garų distiliavimo būdu. Aliejus tirštas, tamsiai rudos spalvos, kvapas saldžiarūgštis. Tai antidepresantas, antiseptikas, afrodiziakas, švelniai skausmą malšinanti priemonė. Nerolis padeda įveikti nerimą. Nerolis ypač veiksminga odos priežiūros priemonė, turi ypatingų savybių, stimuliuojančių naujų ląstelių augimą, atjaunina odą. Šis aliejus tinka visų tipų odai, tačiau labiausiai sausai ir jautriai.Nerolio aliejus turi savybe subalansuoti riebalų pusiausvyra, turi poras sutraukiančių savybių. Tinka aknei gydyti. Stiprina kapiliarų sieneles. Galima naudoti gaminant prevencines, apsaugines priemones nuo strijų, išsiplėtusioms venoms prižiūrėti. Malšina mėšlungį, atpalaiduoja raumenis.

Tūris
25,00 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 7-20 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

Naudojimas

Naudojamas kosmetikos priemonių gamybai ir kaip aromaterapinė priemonė buityje. 

Konsistencija: vidutinė

Nata: vidurinė

Kvapo stiprumas: stiprus

Tinka mišiniuose su: Levanda, Citrina, Kvapiuoju šalavu, Mira ir prieskoniniais eteriniais aliejais.

Ingredients

Neroli Essential Oil ( Citrus aurantium amara )
Kilmės šalis: Italija
10 Prekės