Morkų sėklų eterinis aliejus

Morkų aliejus naudojamas sausos, brandžios, nudegusios odos priežiūros priemonių gamyboje. Jis turi regeneracinių, tonizuojančių, toksinus ir skysčius iš organizmo šalinančių savybių. Todėl puikiai tiks į anticeliulitinius mišinius
Naudojamas odos priežiūros priemonėse, kurios skatina natūralų ir sveiką odos įdegį, nes išskiria melaniną.

Tūris
5,00 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 20-40 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

Eterinis aliejus distiliuojamas iš sudžiovintų laukinių morkų sėklų (prieskoninis vienmetis augalas plaukeliais apaugusiais lapais ir baltu žiedynu). Jis yra balsvai gelsvas ir turi morkoms būdingą kvapą.

Morkų aliejus naudojamas sausos, brandžios, nudegusios odos priežiūros priemonių gamyboje. Jis turi regeneracinių, tonizuojančių, toksinus ir skysčius iš organizmo šalinančių savybių. Todėl puikiai tiks į anticeliulitinius mišinius

Šis aliejus jau nuo senovės naudojamas egzemai, žvynelinei, odos opoms gydyti. Morkų eterinio aliejaus įmaišius į odos priežiūros priemones, galima grąžinti odos tonusą ir elastingumą, stabdyti raukšlių atsiradimą.

Morkų eterinis aliejus naudojamas masažinių aliejų gamyboje. Turi toksinus skaidančių savybių.

Naudojamas odos priežiūros priemonėse, kurios skatina natūralų ir sveiką odos įdegį, nes išskiria melaniną.

Atjaunina brandžią odą, mažina raukšlelių susidarymą, mažina amžiaus dėmelių susidarymą, turi antioksidacinių savybių.

Naudojimas

Naudojamas kosmetikos priemonių gamybai.

Konsistencija: skysta

Nata: vidurinė

Kvapo stiprumas: vidutinis

Tinka mišiniuose su: Bosvelijomis, Levanda, Kiparisu, Pelargonija.

Ingredients

Carrot Seed Essential Oil (Steam Distilled) ( Daucus Carota )
Kilmės šalis: Indija

8 Prekės