Miros eterinis aliejus

Mira yra sakai, gaunami iš miramedžio augančio Egipte. Skysti sakai sunkiasi iš natūraliai įtrūkusio arba įpjauto kamieno ir sukietėja pavirsdami netaisyklingos formos rusvai rausvais gabalėliais. Miros eterinis aliejus ekstrahuojamas iš sakų garų distiliavimo būdu. Eterinio aliejaus spalva gali būti nuo blyškios iki tamsios gintaro spalvos. Senosiose civilizacijose miramedžių sakai buvo naudojami kaip kvepalai, smilkalai, medicinoje. Ypač buvo vertinamas jų tepalas nuo sužeidimų. Miros eterinis aliejusveikia kaip antiseptikas, stabdo uždegimą ir spartina gijimą. Mira tinka lėtai gyjančioms, šlapiuojančioms žaizdoms bei kojų tarpupirščių grybeliui gydyti.

Tūris
8,00 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 20-40 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

Ji gydo suskirdusią, sutrūkinėjusią odą.Tinka naudoti gaminant kremus, labai pažeistoms rankoms ir suskilinėjusiems kulnams. Dėl antiseptinių, atsikosėjimą lengvinančių savybių, puikiai tinka masažams ar inhaliacijoms peršalus, esant gerklės uždegimui, lėtiniam bronchitui, krūtinės srities infekcijoms. Esant skrandžio veiklos, virškinimo trakto sutrikimams ar viduriavimui, tinka pamasažuoti skrandžio, pilvo sritį pagal laikrodžio rodyklę.

Naudojimas

Naudojamas kosmetikos priemonių, kvepalų gamybai ir kaip aromaterapinė priemonė buityje.


Konsistencija: vidutinė


Nata: vidurinė


Kvapo stiprumas: vidutinis


Tinka mišiniuose su: Bosvelijomis, Levandomis, Pačiule, Rože, Santalu, Arbatmedžiu, Čiobreliu.

Ingredients

Myrrh Essential Oil (Egypt) ( Commiphora myrrha )
Kilmės šalis: Egiptas
5 Prekės