Imbiero žolės eterinis aliejus

Imbiero žolė yra daugiametis augalas su ilgais plonais stiebais ir žiedu viršūnėje. Žolė - eterinio aliejaus šaltinis ir yra labai aromatinga. Aromaterapijoje naudojamas imbiero žolės eterinis aliejus, kaip kraujo tekėjimą gerinanti, raminanti ir stresą mažinanti priemonė. Taip pat sinusus valanti priemonė. Iš dvasinės perspektyvos imbiero žolės eterinis aliejus vertinamas, kaip nuotaiką keliantis ir kaip afrodiziakas. Parfumerijos pramonėje naudojamas, vyriškų kvepalų gamyboje.

3,00 EUR
Kiekis

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

Naudojimas

Naudojamas kosmetikos priemonių gamybai ir kaip aromaterapinė priemonė buityje.

Konsistencija: skysta

Nata: vidurinė

Kvapo stiprumas: vidutinis

Tinka mišiniuose su: Ylang-ylang, Pelargonija, Kedru, Palisandru, Santalu.

Ingredients

Ginger Grass Essential Oil (Cympopogan martini var sofia )
Limonene: 4.4% 
Menthadienols: 35.2%
Kilmės šalis: Indija
Kiekis: 5ml
3 Prekės