Bergamočių eterinis aliejus, be bergapanteno

Tai šalto spaudimo būdu gautas eterinis aliejus, iš kurio pašalintas bergaptenas - medžiaga, sukelianti odos fotosensibilizaciją(padidėjęs odos jautrumas saulės spinduliams, kuris pasireiškia pigmentinėmis dėmėmis kontakto su eteriniu aliejumi vietoje); todėl šį aliejų galima saugiai naudoti ant odos net ir saulėtą dieną. Bergamočių aliejus turi antiseptinių savybių, tinka gydyti akne, riebią odą ir kitas odos infekcijas. Tinka maišyti į veido masažo aliejus. Būtent šis bergamočių aliejus be bergapteno, tinka egzemai, dermatitui gydyti.Nuimti stresą ir nerimą. 

Tūris
3,00 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 7-20 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

Bergamotės aliejus malšina karščiavimą. Šis aliejus veiksmingas dezodorantas, tiek invidualiems poreikiams, tiek patalpoms. Dedamas į vabzdžius atbaidančius preparatus. Bergamočių aliejumi gydomi kvėpavimo takų ir virškinimo takų sutrikimai. Tinka lūpų pūslelinei gydyti.

Naudojimas

Naudojamas kosmetikos priemonių gamybai ir kaip aromaterapinė priemonė buityje.

Konsistencija: skysta

Nata: vidurinė

Kvapo stiprumas: vidutinis

Tinka mišiniuose su : Juoduoju pipiru, Kvapiuoju šalaviju, Kiparisu, Bosvelijomis, Pelargonija, Levandų, Mandarinu, Muskato riešutu, Apelsinu, Rozmarinu, Santalu, Ylang-ylang.

Ingredients

Bergamot Essential Oil (Bergaptene Free) ( Citrus bergamia )
Kilmės šalis: Italija
00752
6 Prekės