Rozmarinų CO2 ekstraktas (antioksidantas, konservantas)

Ekstraktas pasižymi stipriomis antioksidacinėmis, antibakterinėmis, priešuždegiminėmis savybėmis, mažina riebiųjų aliejų, karotenoidų, eterinių aliejų oksidaciją. Rozmarinų ekstraktas efektyviai naudojamas gydant UV sukeltą eritemą (raudonę). Dėl itin stiprių antibakterinių savybių rekomenduojamas esant aknei, seborėjinei egzemai ir atopiniam dermatitui. Apsaugo odą nuo ankstyvo senėjimo. 

Tūris
7,00 EUR
Kiekis
Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA. Prekes gaunate laike 20-40 darbo dienų.

  • Apmokėjimo būdai Apmokėjimo būdai
  • Siuntimas-pristatymas Siuntimas-pristatymas
  • Prekių grąžinimas, keitimas Prekių grąžinimas, keitimas

Tamsiai rudos spalvos, kambario temperatūroje klampus, silpnai kvepiantis skystis. Produktas tirštėja laikomas šaltai arba ilgesnį laiką stovėdamas kambario temperatūroje. Pašildžius iki 40⁰C vėl skystėja. Naudojamas maisto pramonėje, maisto papilduose, kosmetikoje. Produktas yra 100% natūralus ir neturi jokių priedų. Uždarytą pakuotę laikant tamsioje ir vėsioje vietoje savybės nekinta mažiausiai 5 metus.

Naudojimas: Rozmarinų CO2 ekstraktas (antioksidantas, konservantas) mažina riebiųjų aliejų, karotenoidų, eterinių aliejų oksidaciją, prailgina galiojimo laiką.

Ingredients: Rozmarinų CO2 ekstraktas antioksidantas, konservantas (Rosemary Antioxidant CO2 Extract)

10 Prekės