Žaliava kosmetikai

Aktyvūs filtrai

Australų rausvasis molis

Kaina 12,00 EUR

100% natūralus, itin purus, smulkus RAUSVASIS AUSTRALŲ MOLIS, itin tinkantis jautriai odai. Rausvasis molis yra ypač glotnus, neutralus ir išskirtinai minkštas. Purūs, kruopščiai persijoti itin smulkūs rausvojo molio milteliai yra natūralus mineralų ir mikroelementų šaltinis. Molis švelniai valo odą suteikdamas jai skaistumą ir neįtikėtiną švelnumo pojūtį.

Cinko Oksidas (Milteliai)...

Kaina 3,50 EUR

Cinko oksidas - viena iš pagrindinių mineralinės, dekoratyvinės kosmetikos sudedamųjų dalių. Naudojamas dekoratyvinės kosmetikos (pvz. šešėlių, pudros), apsauginių priemonių nuo saulės (dažniausai kartu su titano dioksidu) gamyboje. Dažnai sutinkamas gydomuose tepaluose, vaikų kremuose nuo vystyklinio bėrimo (2-10%). Jis yra puikus antiseptikas, gydo...

Gasulo (rasulo) molis

Kaina 9,00 EUR

Gasulo molis išgaunamas derlinguose Atlaso kalnuose Maroke. Jį naudojamas daugiau nei 12 amžių Šiaurės Afrikoje, Pietų Europoje ir Artimuosiuose Rytuose, prausimuisi, odos, bei plaukų priežiūrai. Gasulo molis iš kitų molių išsiskiria savo švelnumu. Jame gausu mineralų: silicio, kalio bei magnio. Gasulo molio pasta nuplauna visus nešvarumus, pašalina...

Glicerinas (natūralus,...

Kaina 3,00 EUR

Glicerinas dažniausiai išgaunamas iš palmių arba kokosų ekstrakcijos metodu, vadinamu - Hidrolizė. Šis glicerinas genetiškai nemodifikuotas, košerinis, be alergenų. Glicerinas yra skaidrus, bespalvis, bekvapis, tirštas, tąsus skystis. Tirpsta vandenyje ir spirite. Dėl savo savybės išlaikyti ir pritraukti drėgmę, vertinamas ir naudojamas kosmetikos, dantų...

Greipfrutų sėklų ekstraktas...

Kaina 5,00 EUR

Greipfrutų sėklų ekstraktas. Naudojamas kosmetikos gaminiuose kaip antioksidantas ir konservantas. Greipfrutų sėklos naikina ne tik bakterijas, bet ir virusus. Greipfruto sėklų ekstraktas veikia prieš daugelį patogeninių mikroorganizmų: stafilokokus, streptokokus, šigelas, salmoneles, klebsieles, trichomonas, kandida grybelius, herpes, gripo, tymų virusus...

Guaro (kampuotosios...

Kaina 3,50 EUR

Augalinės kilmės guaro (liet. kampuotosios pupenės) guma yra polisacharidas, išgaunamas iš guaro krūmo (Cyamopsis tetragonolobus) sėklų. Tam, kad iš hidrolato, mineralinio vandens, alijošiaus sulčių pasigamintumėte skystesnio ar tirštesnio gelio konsistencijos masę, jums reikės 1-3 proc. guaro gumos miltelių (skaičiuojant nuo viso produkto kiekio). Guaro...

Hamamelių Vanduo...

Kaina 3,50 EUR

Hamemelio Vanduo (Hidrolatas) - pasižymi stipriu antioksidaciniu, bei sutraukiamuoju poveikiu, šalina iš odos toksinus ir ją valo. Puikiai tinkamas spuoguotos bei probleminės odos gydymui ir priežiūrai ar didesniems nudegimams saulėje malšinti. Puikiai išvalo toksinus, inkštiruotą odą. Jis švelniai sutraukia poras, tonizuoja, ramina odą, labiausiai...

Jazminų vanduo (hidrolatas)

Kaina 3,00 EUR

Tai 100 % natūralus produktas. Į jo sudėtį įeina jazminų eterinis aliejus, dėl kurio maitinančių, raminančių ir antiseptinių savybių jis ypač tinkamas sausai, drėgmės stokojančiai odai. Jis gaivina ir tonizuoja veido ir kūno odą. Šis vanduo gali būti naudojamas kaip veido ir kaklo tonikas bei kaip lengvi kvepalai ar dezodorantas.Aromatinis vanduo yra...

Jūros dumblių milteliai

Kaina 3,50 EUR

Jūros dumblių milteliai, tai vitaminų šaltinis. Juose gausu  vitaminų B12 (nėra sausumos augaluose), vitamino E, amino rūgščių, mineralų, mikroelementų ir kitų maistinių medžiagų. Veiksmingai valo, ištraukia toksinus, nešvarumus ir primaitina odą naudingomis maistinėmis medžiagomis. Skatina organizmo medžiagų apykaitą ir kraujotaką, oda tampa sveika,...

Kosmetinės alavijų sultys

Kaina 3,00 EUR

Alavijų sultys atgaivina ir tonizuoja odą. Jos gali būti naudojamas po deginimosi saulėje, kelionių metu, po depiliacijos, ramina kūdikio odą nuo sudirginimų ir t.t.Alavijas, dažnai vadinamas stebuklinguoju arba gyvybės augalu. Alavijas yra universali pirmosios pagalbos bei sveikatinimo priemonė, nes jis turi antiuždegiminių medžiagų, pasižymi...

Levandų vanduo (hidrolatas)

Kaina 3,00 EUR

Tai pats populiariausias hidrolatas, išgaunamas distiliuojant levandas (lot. lavendula angustifolia).Levandų vanduo turi antiseptinių, raminančių savybių.Padeda gydyti žaizdeles, todėl naudojamas kosmetikoje po skutimosi, valo ir tonizuoja odą. Tinkamas net jautriai kūdikių odelei, dėl raminančio poveikio. Levandų vanduo gali būti naudojamas kaip...

Natūralus Vitaminas E...

Kaina 9,00 EUR

Natūralus, augalinės kilmės Vitaminas E (išgautas iš palmių vaisių aliejaus) tai natūralus konservantas, kuris plačiai naudojamas veido ir kūno kremų, lūpų blizgesių, prausiklių, šampūnų, aliejų mišinių gamyboje. Vitaminas E turi odos elastingumą palaikančių, atstatančių, priešraukšlinių savybių, puikus antioksidantas, apsaugo odos ląsteles nuo laisvųjų...