Aktyvūs filtrai

Levandų vanduo (hidrolatas)

Kaina 8,00 EUR

Tai pats populiariausias hidrolatas, išgaunamas distiliuojant levandas (lot. lavendula angustifolia).Levandų vanduo turi antiseptinių, raminančių savybių.Padeda gydyti žaizdeles, todėl naudojamas kosmetikoje po skutimosi, valo ir tonizuoja odą. Tinkamas net jautriai kūdikių odelei, dėl raminančio poveikio. Levandų vanduo gali būti naudojamas kaip...

Glicerinas (natūralus,...

Kaina 3,00 EUR

Glicerinas dažniausiai išgaunamas iš palmių arba kokosų ekstrakcijos metodu, vadinamu - Hidrolizė. Šis glicerinas genetiškai nemodifikuotas, košerinis, be alergenų. Glicerinas yra skaidrus, bespalvis, bekvapis, tirštas, tąsus skystis. Tirpsta vandenyje ir spirite. Dėl savo savybės išlaikyti ir pritraukti drėgmę, vertinamas ir naudojamas kosmetikos, dantų...

Cinko Oksidas (Milteliai)...

Kaina 3,50 EUR

Cinko oksidas - viena iš pagrindinių mineralinės, dekoratyvinės kosmetikos sudedamųjų dalių. Naudojamas dekoratyvinės kosmetikos (pvz. šešėlių, pudros), apsauginių priemonių nuo saulės (dažniausai kartu su titano dioksidu) gamyboje. Dažnai sutinkamas gydomuose tepaluose, vaikų kremuose nuo vystyklinio bėrimo (2-10%). Jis yra puikus antiseptikas, gydo...

Šilko milteliai (natūralūs)

Kaina 5,00 EUR

Šilko milteliai kosmetikos priemones praturtina proteinais, puikiai balansuoja drėgmės kiekį odoje bei plaukuose, pagerina plaukų elastingumą. Veikiami šilko oda ir plaukai tampa ypatingai minkšti ir švelnūs. Šilke, esantis proteinas - labai artimas žmogaus proteinui, kuris sudarytas iš 18 amino rūgščių. Šilko proteinai priklauso tai peptidų grupei, kurie...

Greipfrutų sėklų ekstraktas...

Kaina 5,00 EUR

Greipfrutų sėklų ekstraktas. Naudojamas kosmetikos gaminiuose kaip antioksidantas ir konservantas. Greipfrutų sėklos naikina ne tik bakterijas, bet ir virusus. Greipfruto sėklų ekstraktas veikia prieš daugelį patogeninių mikroorganizmų: stafilokokus, streptokokus, šigelas, salmoneles, klebsieles, trichomonas, kandida grybelius, herpes, gripo, tymų virusus...

Guaro (kampuotosios...

Kaina 3,50 EUR

Augalinės kilmės guaro (liet. kampuotosios pupenės) guma yra polisacharidas, išgaunamas iš guaro krūmo (Cyamopsis tetragonolobus) sėklų. Tam, kad iš hidrolato, mineralinio vandens, alijošiaus sulčių pasigamintumėte skystesnio ar tirštesnio gelio konsistencijos masę, jums reikės 1-3 proc. guaro gumos miltelių (skaičiuojant nuo viso produkto kiekio). Guaro...

Jūros dumblių milteliai

Kaina 9,00 EUR

Jūros dumblių milteliai, tai vitaminų šaltinis. Juose gausu  vitaminų B12 (nėra sausumos augaluose), vitamino E, amino rūgščių, mineralų, mikroelementų ir kitų maistinių medžiagų. Veiksmingai valo, ištraukia toksinus, nešvarumus ir primaitina odą naudingomis maistinėmis medžiagomis. Skatina organizmo medžiagų apykaitą ir kraujotaką, oda tampa sveika,...

Australų rausvasis molis

Kaina 12,00 EUR

100% natūralus, itin purus, smulkus RAUSVASIS AUSTRALŲ MOLIS, itin tinkantis jautriai odai. Rausvasis molis yra ypač glotnus, neutralus ir išskirtinai minkštas. Purūs, kruopščiai persijoti itin smulkūs rausvojo molio milteliai yra natūralus mineralų ir mikroelementų šaltinis. Molis švelniai valo odą suteikdamas jai skaistumą ir neįtikėtiną švelnumo pojūtį.

Rožių Vanduo (Hidrolatas)

Kaina 8,00 EUR

* Rožių vanduo intensyviai drėkina ir stiprina odą;* Saugo nuo senėjimo ir padeda išlaikyti jos elastingumą;* Atvėsina perkaitusią odą ir gydo pažeistas kūno vietas;* Taip pat šis rožių vanduo normalizuoja riebalinių ir prakaito liaukų veiklą;* Padeda naikinti randus, spuogus;* Damaskinių rožių vanduo išsiskiria raminančiomis savybėmis, todėl padeda...

Vitaminas C (milteliai,...

Kaina 6,50 EUR

Vitaminas C – tai bene kosmetologijos mokslo atradimas. Vitaminas C skatina odos medžiagų apykaitą, stiprina jos apsaugines funkcijas. Taip pat atgaivina ir šviesina odą, balina šlakus ir pigmentines dėmes, greitina audinių regeneraciją ir kolageno sintezę. Dėl puikių antioksidacinių savybių, vitaminas C ypač saugo odą nuo neigiamų išorinių veiksnių,...

Gasulo (rasulo) molis

Kaina 9,00 EUR

Gasulo molis išgaunamas derlinguose Atlaso kalnuose Maroke. Jį naudojamas daugiau nei 12 amžių Šiaurės Afrikoje, Pietų Europoje ir Artimuosiuose Rytuose, prausimuisi, odos, bei plaukų priežiūrai. Gasulo molis iš kitų molių išsiskiria savo švelnumu. Jame gausu mineralų: silicio, kalio bei magnio. Gasulo molio pasta nuplauna visus nešvarumus, pašalina...

Rozmarinų CO2 ekstraktas...

Kaina 7,00 EUR

Ekstraktas pasižymi stipriomis antioksidacinėmis, antibakterinėmis, priešuždegiminėmis savybėmis, mažina riebiųjų aliejų, karotenoidų, eterinių aliejų oksidaciją. Rozmarinų ekstraktas efektyviai naudojamas gydant UV sukeltą eritemą (raudonę). Dėl itin stiprių antibakterinių savybių rekomenduojamas esant aknei, seborėjinei egzemai ir atopiniam dermatitui....