Filtruoti pagal

Antioksidantai, konservantai

Antioksidantai naudojami kosmetikos gaminiuose galiojimo laiko prailginimui.

Ekstraktai pasižymi stipriomis antioksidacinėmis, antibakterinėmis, priešuždegiminėmis savybėmis, mažina riebiųjų aliejų, karotenoidų, eterinių aliejų oksidaciją. 

Išoriškai greipfrutų sėklų ekstraktas gali būti naudojamas odos dezinfekavimui, grybelinių infekcijų gydymui ir profilaktikai.

Naudojamas gydant spuogus, aknės pažeistą odą (jei oda nėra labai jautri ir sausa, galima ekstraktą naudoti vieną).

Gydo įtrūkusias lūpas, randus (lašelį aliejaus sumaišyti su lašeliu ekstrakto).

Apsaugo nuo pleiskanų (į nedidelį kiekį šampūno įlašinti 5 lašus ekstrakto).

Aktyvūs filtrai

Greipfrutų sėklų ekstraktas...

Kaina 5,00 EUR

Greipfrutų sėklų ekstraktas. Naudojamas kosmetikos gaminiuose kaip antioksidantas ir konservantas. Greipfrutų sėklos naikina ne tik bakterijas, bet ir virusus. Greipfruto sėklų ekstraktas veikia prieš daugelį patogeninių mikroorganizmų: stafilokokus, streptokokus, šigelas, salmoneles, klebsieles, trichomonas, kandida grybelius, herpes, gripo, tymų virusus...

Natūralus Vitaminas E...

Kaina 9,00 EUR

Natūralus, augalinės kilmės Vitaminas E (išgautas iš palmių vaisių aliejaus) tai natūralus konservantas, kuris plačiai naudojamas veido ir kūno kremų, lūpų blizgesių, prausiklių, šampūnų, aliejų mišinių gamyboje. Vitaminas E turi odos elastingumą palaikančių, atstatančių, priešraukšlinių savybių, puikus antioksidantas, apsaugo odos ląsteles nuo laisvųjų...

Rozmarinų CO2 ekstraktas...

Kaina 7,00 EUR

Ekstraktas pasižymi stipriomis antioksidacinėmis, antibakterinėmis, priešuždegiminėmis savybėmis, mažina riebiųjų aliejų, karotenoidų, eterinių aliejų oksidaciją. Rozmarinų ekstraktas efektyviai naudojamas gydant UV sukeltą eritemą (raudonę). Dėl itin stiprių antibakterinių savybių rekomenduojamas esant aknei, seborėjinei egzemai ir atopiniam dermatitui....